ТЕЛ: 02 4414 990  І Галерия   І  FACEBOOK
mini su nastaniavane китен Спорт facebook
Условия за участие SU '2019 - Записване
ОБЩИ УСЛОВИЯ
Право на участие в XVII-то издание на Летен университет '2019 имат всички студенти или младежи до 35 годишна възраст, от държави членки на Европейския съюз. Общите условия за участие са подробно разписани в Наредбата за провеждане на Национални летни студентски игри "Летен университет" и може да се запознаете с тях ТУК
Желаещите да вземат участие в проекта следва да подадат групово заявление /за групи или университети/ или индивидуално заявление /за самостоятелно участие/, като използват съответните бланки. Попълненото групово или индивидуално заявление следва да се изпрати в срок до 11 Август 2019 година на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.. Не забравяйте в заявката да отбележите размерите на тениските, които участниците ще получават при настаняване в хотела. Следете всички съобщения за участието Ви в страницата ни във Facebook

ФИНАНСОВИ УСЛОВИЯ
НПСС поема разходите по организация на състезанието - наем терени, обработка, съдии, времеизмерване, разходите за награди и други организационни. Участниците следва да заплатят таксата си за участие до 11.08.2019 година. Таксата се изразява в левова равностойност, както следва:
- 320,00 лв -Настаняване в стая за двама или трима или апартамент
Цената включва: 6 нощувки и закуски - на блок маса, 6 обяда, 6 вечери - на блока маса и официален коктейл и концерт за закриването, такса правоучастие в състезателните дни, ползване на басейн.
- 390,00 лв. - Настаняване в единична стая.
Цената включва: 6 нощувки и закуски - на блок маса, 6 обяда, 6 вечери - на блока маса и официален коктейл и концерт за закриването, такса правоучастие в състезателните дни, ползване на басейн.

*При отказ от участие в Летен университет след 12 Август 2019 година, заплатените такси не се възстановяват.

Таксата за участие следва да се заплати по банков път до 12 август на следната банкова сметка:
Получател: Националното представителство на студентските съвети в Република България (НПСС)
Банка: ИНВЕСТБАНК АД
IBAN: BG29 IORT 7380 1036 6384 00 - BGN
BIC: IORTBGSF
Основание: Летен университет 2019
РЕЗЕРВАЦИЯ И ПРЕСТОЙ
 • При получаване на заявлението и потвърждение за плащане, организаторите потвърждават по електронен път изпратеното заявление.
 • Настаняването на участниците е организирано в хотел „Добруджа", к.к. „Албена". Настаняването става в единична, двойна, тройна стая или апартамент според подадената заявка и възможността на домакините от к.к. Албена да осигурят съответните стаи.
 • При нанесени частични или цялостни щети върху материалната база на хотела, спортните съоръжения и прилежащите към тях други, нарушителят заплаща в цялостен размер щетите.
 • При необходимост от специални нужди, може да опишете това в заявлението. Участниците в спортните събития следва да представят своето надлежно заверено медицинско удостоверение или да попълнят индивидуална декларация, която гласи, че че сами носят отговорност за възникнали здравословни проблеми и травми по време на "Летен университет".

  Забележка: При запълване капацитета на хотел „Добруджа", домакините от к.к. Албена ще осигурят настаняване на участниците в друг хотел при същите условия.
  **** Организаторите си запазват правото да правят промени по условията и програмата на събитието.

ДОКУМЕНТИ
 
 • ИНДИВИДУАЛНО ЗАЯВЛЕНИЕ ЗА УЧАСТИЕ 
  Попълва се печатно без да се нанасят корекции по основната бланка. Попълненото заявление се изпраща по електронната поща на  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. 
 
 • ГРУПОВО ЗАЯВЛЕНИЕ ЗА УЧАСТИЕ
  Попълва се печатно без да се нанасят корекции по основната бланка. Попълненото заявление се изпраща по електронната поща на  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 
 
 • ПОКАНА ЗА УЧАСТИЕ ДО ВУ В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ BG
  Прегледайте файла като натиснете върху иконата
  Покана за участие в Летен университет  - к.к Албена в периода 23-29 Август 2019 година в хотел "Добруджа"

 

Стъпки за записване на участниците в Летен университет '2019:

 1. Попълване на груповата или индивидуална форма за участие в Летен университет. Формата се изпраща на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. с краен срок до 11 август 2019 година. 
 2. Заплащане на таксата за участие става със срок до 12 август 2019 година. Сумата следва да бъде преведена по сметка на НПСС с основание :Летен университет 2019.
 3. Следете информацията за участието Ви в проекта в страницата ТУК
 4. Настаняването в хотела започва на 23 август 2019 година след 14:00 часа на специализираната рецепция за Летен университет. В рамките на настанителната кампания се получава комплект с рекламни материали и подробна информация. По време на регистрацията се попълва Декларация за набиране, обработка и съхранение на личните данни на всички участници. Участниците с индивидуална форма могат да се обръщат за всякакви въпроси към организаторите на тел. 0882 971 013 и 0882 971 008
 5. Освобождаването на стаите на 29 август 2019 година става до 12:00 часа.
 

Последни съобщения

Изпрати запитване