ТЕЛ: 02 4414 990  І Галерия   І  FACEBOOK
mini su nastaniavane китен Спорт facebook
Условия за участие SU '2023 - Записване
ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА ЛЕТЕН УНИВЕРСИТЕТ '2023
Национални летни студентски игри „Летен университет” е проект на Националното представителство на студентските съвети, стартиращ като „Национални студентски игри” през 2002 година.
Събитието е социален проект, целящ да създаде условия за изграждане на активния диалог между студентските общности на висшите училища, посредством участието им в обучения, семинари, спортни и културни събития, обединявайки ги да работят заедно за развитието на масовия студентски спорт, образованието и междукултурните ценности.
Целта на проекта е да се популяризира масовия непрофесионален спорт сред студентите, както и да се привлече по-голям брой активно занимаващи се със спорт, култура и социални дейности в университетите. Освен спортни игри, всяка година организаторите се стараят да променят и обогатяват програмата на Летния университет, включвайки в нея различни академични и творчески семинари, обучения за работа в екип, състезания по знания, както и мероприятия с развлекателен характер.
Чрез спортната програма „Летен университет“ цели да излъчи комплексен победител в непрофесионалния студентски спорт измежду студенти от всички Висши училища в Република България.
Летният университет се организира за XXI път в периода от 27 Август 2023 г. до 03 Септември 2023 г. в курортно селище Китен.
Оперативно проектът се ръководи от координатор, посочен от Изпълнителния съвет на НПСС, който се подпомага от организационен екип, утвърден от Изпълнителния съвет на НПСС.
Спортните събития на Летен университет ще се провеждат на територията на хотел "Green Park", гр. Китен и плаж “Атлиман” - гр. Китен.
Следете всички съобщения за участието Ви в страницата ни във Facebook

ДОКУМЕНТИ И УЧАСТИЕ
Необходими документи за участие в проекта:
- Заявление за участие, като използват групова или индивидуална бланка. Попълненото заявлението следва да се изпрати в срок до 11 Август 2023 година по електронна поща Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.. Бланката се изпраща във формат „word”.
Оригиналното подписано заявление се предава с мокър подпис и печат (за институциите) при настаняване в хотела.
- Участниците в Национални летни студентски игри „Летен университет” попълват декларация за събиране, използване и съхранение на личните данни, съгласно регламент (ЕС) 2016/679, която следва да бъдат подадени за всеки един от участниците.
Оригинали на всички документи се предоставят от ръководителя на делегацията или индивидуалния участник в деня на настаняване.
Преди техническата конференция всеки ръководител на делегация трябва да представи:
- документ за предсъстезателен медицински преглед;
- застраховка (включена е в пакетната цена);
- при липса на предсъстезателен медицински преглед всеки участник трябва да представи индивидуална декларация, че сам носи отговорност за възникнали здравословни проблеми и травми по време на “Летен университет”.

ФИНАНСОВИ УСЛОВИЯ
Участниците следва да заплатят таксата си за настаняване и участие до 14 Август 2023 година. Таксата за настаняване се изразява в левова равностойност както следва:
 • 440,00 лева - на човек за настаняване в стая за двама трима или четири човека
 • 595,00 лева - на човек за настаняване в единична стая
Цената включва: 7 нощувки и FB /full board/ на блок маса, ползване на шезлонг и чадър на плажната зона и басейна, паркинг, wi-fi в рамките на бара, курортна такса.
*Всички плащания за настаняване се извършват по банковата сметка на Hotel Kiten Green Park в лева, най-късно до 14 Август 2023 година.
 
ТАКСАТА ЗА НАСТАНЯВАНЕ НА УЧАСТНИЦИТЕ
Получател: Миконос Алфа ЕООД
Банка: ЮРОБАНК БЪЛГАРИЯ ЕАД
IBAN: BG68BPBI79371027035301
Основание: Летен университет 2023

Пояснение: Описва се името на висшето училище или участника
Пояснение: Описва се името на висшето училище или участника
 • Таксата за участие е в размер на 40,00 лева.
Таксата участие включва: Рекламни материали, разходи по организацията и провеждането на спортно-състезателните дисциплини и награди.
*Таксата за участие в Летен университет се извършват по банковата сметка на Национално представителство на студентските съвети в лева, най-късно до 14 Август 2023 година.

ТАКСАТА ЗА УЧАСТИЕ В ЛЕТЕН УНИВЕРСИТЕТ ‘2023
Получател: Национално представителство на студентските съвети
Банка: Банка ДСК
IBAN: BG67STSA93000026754394
Основание: Такса участие в Летен университет 2023
Пояснение: Описва се името на висшето училище или участника

При отказ от участие в Летен университет платените такси не се възстановяват!

РЕЗЕРВАЦИЯ И ПРЕСТОЙ
 • При получаване на заявлението и потвърждение за плащане, организаторите потвърждават по електронен път изпратеното заявление.
 • Настаняването на участниците е организирано в хотел Hotel Kiten Green Park.
 • Настаняването става в единична, двойна, тройна или стая за четирима според подадената заявка и възможността на домакините от Hotel Kiten Green Park да осигурят съответните стаи.
 • Приемането на заявки е до изчерпване на капацитета на Hotel Kiten Green Park, като настаняването ще се извършва по последователността на получаване на заявките.
 • Организаторите си запазват правото да правят промени по условията и програмата на събитието.
 • Организаторите си запазват правото да отстраняват и не допускат лица до участие, които нарушават общите условия и норми на поведение.
 • При нанесени частични или цялостни щети върху материалната база на хотела, спортните съоръжения и прилежащите към тях други, нарушителят заплаща в цялостен размер щетите.

  Hotel Kiten Green Park разполага с климатизирано фоайе с рецепция, сейфове срещу допълнително заплащане, лоби бар, обменно бюро, лекарски кабинет. Ресторантът е с 200 места в закрита зала и 400 места на открита тераса.

ЗДРАВНИ И ЕПИДЕМИОЛОГИЧНИ МЕРКИ
 • При необходимост от специални нужди, следните се описват в заявлението за участие.
 • Участниците в спортните събития следва да представят своето надлежно заверено медицинско удостоверение или да попълнят индивидуална декларация, която гласи, че сами носят отговорност за възникнали здравословни проблеми и травми по време на “Летен университет”.
 • Оригиналите на декларациите за всички участници се представят при регистрацията на същите в хотела.
 • Участници без попълнена декларация няма да бъдат допуснати до участие в проекта и същите няма да бъдат настанени в базата.

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
С цел да се улесни прякото и безпроблемно прилагане на правилата за защита на данните (GDPR), всички участници в Летен университет се задължават да декларират пред Националното представителство на студентските съвети следното:
1. Съгласие за заснемане на видео и/или снимков материал по време на провеждането на Летен университет на НПСС (27.08-03.09.2023г.), които материали могат да бъдат публикувани на интернет страниците на Националното представителство на студентските съвети (в т.ч. и в социалните медии), както и да бъдат използвани в рекламни и печатни материали на НПСС за популяризиране на дейностите и каузите на организацията.
2. Съгласие НПСС да обработва личните данни, посочени от участниците/ръководителите на делегации, за целите на Летен университет 2023 г. Обработването на личните данни е необходима и се отнася само за изпълнение целите на проекта.
3. Съгласие за получаване на информационни съобщения от Национално представителство на студентските съвети.

Срокът на обработване и съхранение на личните данни е до 5 години, считано от завършване на дейностите по проекта Летен университет 2023 г.

НПСС се задължава да изпрати и публикува електронно образец на декларация за съгласие с гореизложените точки. Декларациите следва да бъдат попълнени собственоръчно от всички участници на Летен университет 2023 г. и да бъдат представени в оригинал по време на настаняването.

Участници без попълнени декларации няма да бъдат настанявани.

ДОКУМЕНТИ
 
 • ИНДИВИДУАЛНО ЗАЯВЛЕНИЕ ЗА УЧАСТИЕ
  Попълва се печатно без да се нанасят корекции по основната бланка. Попълненото заявление се изпраща по електронната поща на  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. 
 
 • ГРУПОВО ЗАЯВЛЕНИЕ ЗА УЧАСТИЕ
  Попълва се печатно без да се нанасят корекции по основната бланка. Попълненото заявление се изпраща по електронната поща на  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 
   
Стъпки за записване на участниците в Летен университет '2023:
 1. Попълване на груповата или индивидуална форма за участие в Летен университет. Формата се изпраща на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. с краен срок до 11 август 2023 година. 
 2. Заплащане на таксата за участие става със срок до 14 август 2023 година. Сумата следва да бъде преведена по сметките, които ще намерите в Наредбата.
 3. Следете информацията за участието Ви в проекта в страницата ТУК
 4. Настаняването в хотела започва на 27 Август 2023 година след 14:00 часа на специализираната рецепция за Летен университет. В рамките на настанителната кампания се получава комплект с рекламни материали и подробна информация. По време на регистрацията се попълва Декларация за набиране, обработка и съхранение на личните данни на всички участници. Участниците с индивидуална форма могат да се обръщат за всякакви въпроси към организаторите на тел. 02 4414 990
 5. Освобождаването на стаите на 03 септември 2023 година става до 12:00 часа.
 

Последни съобщения

Изпрати запитване